Fritid för alla

På Fritid för alla arbetar vi med att utveckla och bredda fritiden för dig som är från 20 år med funktionsnedsättningar främst inom intellektuell och AST (autismspektrumtillstånd).

Vi har just nu inga fasta lokaler men ordnar aktiviteter på olika platser i Umeå.

Följ oss på Instagram @fritidforallaumea Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller Facebook @fritidforallaumea Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för senaste nytt.

Vår ordinarie verksamhet är kostnadsfri och öppen, det betyder att du kommer och går som du själv vill.

Måndagar

Välkommen hemifrån – kafékväll för dig med AST (autismspektrumtillstånd) och som är 20 år eller äldre. Vi håller till på Hartvigsgården på måndagar, öppet klockan 18–21.

Välkommen hemifrån

Tisdagar

Tisdagskafé – kafékväll för dig med intellektuell funktionsnedsättning och som är 20 år eller äldre. Vi håller till på Hartvigsgården på tisdagar, öppet klockan 18–21.

Tisdagskafé

Torsdagar

Musikkafé med olika aktiviteter. Vårens musikkaféer är nu avslutade men det blir fler torsdagsträffar i höst. Preliminära datum är 12 september, 31 oktober, 28 november och 19 december.

Christoffer Wiik Hallin
fritidsledarassistent

Alexander Enholm
fritidsledarassistent

Nyheter

 • One day in Umeå, lördag 14 september

  Lördag 14 september är det dags för festivalen One day in Umeå! En festival för dig med funktionsnedsättning och som är 13 år eller äldre.
 • Följ med Fritid för alla på kryssning

  I september kan du följa med Fritid för alla på kryssningen Häng mé på party. Ombord blir det ett fullspäckat program med underhållning och aktiviteter.
 • Sommarresa till Tallkrogen, Uppsala

  6–10 juli åker vi på Fritid för alla på gemensam sommarresa till Tallkrogen som ligger utanför Uppsala. Vi besöker också Skansen och ser på Allsång på Skanse...
 • Besök Fritid för alla på Hartvigsgården

  Från och med 4 mars flyttar Fritid för alla in på Hartvigsgården på måndagar och tisdagar kl. 18–21. Detta innebär också att onsdagsträffarna "Välkommen hemifrå...

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

Du kan prenumerera och få mejl när Fritid för alla arrangerar eller tipsar om aktiviteter.
Fyll i din mejladress och klicka på OK. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Sidan publicerades www.umea.se/fritidforalla