• Tack!

Genom att erbjuda oss böcker bidrar ni till att utsorterade titlar inte försvinner ur bibliotekssystemet utan finns att fjärrlåna i framtiden.
    Boken om Hep Stars
  • Arbetar du med gallring i sommar?

Tänk då på möjligheten att skicka gallrade böcker till depåbiblioteket. Depåbibliotekets uppdrag är att ta emot, bevara och tillgängliggöra svensk litteratur.
  • Läs och inspireras!

SNOKA-biblioteken har en ny medieplan - och ger goda råd till er som ska sätta igång med ett medieplansarbete.
  • Musiktryck

Vi har tillsammans med Umeå stadsbibliotek och Musik- och teaterbiblioteket sammanställt några råd om hur man kan tänka kring gallring av musiktryck.
  • Presentationer från webbinariet

Nu finns föreläsarnas presentationer och deltagarnas frågor med svar att ta del av här på webbplatsen!
  • Omlån

Omlån kan du göra själv på minabibliotek.se så länge lånetiden inte gått ut. Fem omlån kan göras om inga reservationer finns.
    dator