Ange alt-text; vad bilder föreställer.

Lars och Per Åkerlund, ägare av delikatessbutiken DUÅ

Årets butik finns i Umeå

Under torsdagskväll 6 oktober genomfördes Retail Awards i Stockholm, en gala för hela handeln. Personer, företag och satsningar inom nio olika kategorier prisades och hyllades. Priset som Årets butik 2022 gick till delikatessbutiken DUÅ i Umeå.

– Vi är norrländskt ödmjuka och stolta över att sättet som vi har valt att jobba på redan från starten, med fokus på service och värdskap, uppmärksammas på detta sätt nationellt. Vi delar detta pris med vår grymma personal och våra stammisar som gör DUÅ till den speciella plats det är. Kampen för ett godare Umeå fortsätter! säger Per och Lars Åkerlund, ägarna till DUÅ.

Priset Årets butik har instiftats för att främja enskilda butiker som i stark konkurrens arbetar kreativt och framgångsrikt med sitt butikskoncept. Årets butik är också framgångsrik och lönsam med sortiment, utformning och service som uppskattas av kunderna.

Juryns motivering

Den personliga delikatessbutiken som präglas av omtanke och träffsäker känsla för kvalitet och ett unikt sortiment. Med en outtröttlig passion för sina produkter och kunder bjuder DUÅ på en upplevelse för alla sinnen. Genom en kreativitet som inte når några gränser befinner sig butiken i ständig utveckling, alltid med kunden i främsta rummet.

Sidan publicerades