Seniortorget

Är du intresserad av framtidens seniorliv, hur du kan planera och agera för att leva ett självständigt och gott liv? Seniortorget erbjuder dig tips och guidning som kan berika ditt liv.

Det kan till exempel handla om friskvård, kost och motion, sociala aktiviteter, bostadsfrågor eller välfärdsteknik. Till Seniortorget kan du komma för att ställa frågor och lyssna på inspirerande föreläsningar. Välkommen!

Aktiviteter på Seniortorget

 • Yoga för alla livets skeenden

  Fredag 10 februari 13.30–14.30 har du möjlighet att prova på yoga tillsammans med Gymmix/Umeå gymnastikförening. Sänds även digitalt.
 • Upp och hoppa!?

  Torsdag 9 februari 13.30–14.30 får du vägledning om hur du tar dig upp från golvet efter ett fall.
 • Överförmyndarenheten informerar

  Måndag 6 februari 13.30–14.30 berättar Åsa Pålsson Stråe och Jens Arnfjell Njajta från överförmyndarenheten om godmanskap och framtidsfullmakt. Sänds även digit...
 • Som pensionär ska man väl få vila, eller?

  Fredag 3 februari 13.30–14.30 får du ta del av den forskning som Seniorbarometern presenterat om seniorers levnadsvanor, motionsvanor och föreningsdelaktighet....
 • Handla på internet

  Onsdag 1 februari 13.30–14.30 får du veta hur du gör för att handla livsmedel och dagligvaruprodukter på internet. Sänds även digitalt.
 • Få stöd att lösa dina it-frågor!

  Onsdag 1 februari 11.00–13.00 finns digitaliseringshandledare på plats för att svara på dina frågor och vägleda dig att bli mer digital.
 • Samtalsgrupp för dig som anhörig

  Är du anhörig till närstående med kognitiv svikt/demenssjukdom som fortfarande bor kvar i sitt eget hem? Då har du möjlighet att anmäla dig till en samtalsgrupp...

Prenumerera på nyheter

Vill du prenumerera på nyheter från Seniortorget? Fyll i din mejladress och klicka på "OK". Som prenumerant får du ett mejl när en nyhet publiceras. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

När du anmäler dig samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka nyheter från Seniortorget. Läs mer om behandling av din mejladress för denna prenumeration och dina rättigheter på www.umea.se/prenumerationbehandling.

Aktiviteterna som anordnas på Seniortorget hittar du också på alltomvasterbotten.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Hantera prenumeration
 • Kontakt

  Seniortorget

  090-16 65 00 seniortorget@umea.se

  Besöksadress

  Renmarkstorget 15

  Postadress

  903 26 Umeå

  Öppettider:
  Måndag, tisdag, torsdag, fredag, klockan 10.00–15.00
  Onsdag, klockan 11.00–15.00

Sidan publicerades www.umea.se/seniortorget