Seniortorget

Är du intresserad av framtidens seniorliv, hur du kan planera och agera för att leva ett självständigt och gott liv? Seniortorget erbjuder dig tips och guidning som kan berika ditt liv.

Det kan till exempel handla om friskvård, kost och motion, sociala aktiviteter, bostadsfrågor eller välfärdsteknik. Till Seniortorget kan du komma för att ställa frågor och lyssna på inspirerande föreläsningar. Välkommen!

Du kan även få inspiration och tips här på webben

Aktiviteter på Seniortorget

 • Passion för livet

  Fredag 9 december får du information om Passion för livet – bästa möjliga liv – hela livet. Sänds även digitalt.
 • Upp och hoppa?!

  Torsdag 8 december 13.30–14.30 får du vägledning om hur du tar dig upp från golvet efter ett fall.
 • Få stöd att lösa dina it-frågor!

  Onsdag 7 december 11.00–15.00 finns digitaliseringshandledare på plats för att svara på dina frågor och vägleda dig att bli mer digital.
 • Fall int!

  Tisdag 6 december 13.30–14.30 får du information och möjlighet att reflektera över ett ämne där kunskap och dina egna val gör skillnad. Känner du någon som raml...
 • Mingelfredag med AB Bostaden

  Fredag 2 december 10.00–15.00 bjuder AB Bostaden in till Mingelfredag på Seniortorget. Då är du varmt välkommen att mingla med representanter från AB Bostaden o...
 • Har du diabetesfot? Vad är Prediabetes?

  Torsdag 1 december 13.30–14.30 har du möjlighet att få information om och svar på frågor om en av våra vanligaste folksjukdomar. Sänds även digitalt.
 • Att förebygga bensår

  Tisdag 29 november 13.30–14.30 finns samlad expertis på Seniortorget för att förmedla kunskap om hur man tidigt kan upptäcka och förebygga att bensår utvecklas....
 • Lev gott senior!

  Måndag 28 november 13.30–14.30 får du i dialog ta del av vilka livsstilsfaktorer som enligt forskningen påverkar hälsan.

Prenumerera på nyheter

Vill du prenumerera på nyheter från Seniortorget? Fyll i din mejladress och klicka på "OK". Som prenumerant får du ett mejl när en nyhet publiceras. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

När du anmäler dig samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka nyheter från Seniortorget. Läs mer om behandling av din mejladress för denna prenumeration och dina rättigheter på www.umea.se/prenumerationbehandling.

Aktiviteterna som anordnas på Seniortorget hittar du också på alltomvasterbotten.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Hantera prenumeration
 • Kontakt

  Seniortorget

  090-16 65 00 seniortorget@umea.se

  Besöksadress

  Renmarkstorget 15

  Postadress

  903 26 Umeå

  Öppettider:
  Måndag, tisdag, torsdag, fredag, klockan 10.00–15.00
  Onsdag, klockan 11.00–15.00

Sidan publicerades www.umea.se/seniortorget