Seniortorget

Är du intresserad av framtidens seniorliv, hur du kan planera och agera för att leva ett självständigt och gott liv? Seniortorget erbjuder dig tips och guidning som kan berika ditt liv.

Det kan till exempel handla om friskvård, kost och motion, sociala aktiviteter, bostadsfrågor eller välfärdsteknik. Till Seniortorget kan du komma för att ställa frågor och lyssna på inspirerande föreläsningar. Välkommen!

Aktiviteter på Seniortorget

Många av våra aktiviteter livesänds, klicka här, för information om hur det fungerar. Vi på Seniortorget visar dig gärna, välkommen in eller kontakta oss!

 • Sång till hälsa

  Tisdag 4 april 13.30–14.30 får du ta del av forskning och erfarenheter av hur körsång kan ge lust, energi och hälsa. Sänds även digitalt.
 • För sent att börja träna eller?

  Måndag 3 april 13.30–14.30 föreläser Erik Rosendahl, professor i fysioterapi och Annika Toots, lektor i hälsovetenskap om fysisk aktivitet och träning. Sänds äv...
 • Jakten på det goda åldrandet!

  Torsdag 30 mars 11.15–15.00 presenteras resultat från Gerontologisk Regional Databas (GERDA) med tvärvetenskapliga infallsvinklar på det goda åldrandet. Resulta...
 • Få stöd att lösa dina it-frågor!

  Onsdag 29 mars 11–15 finns digitaliseringshandledare från Umeå kommun på plats för att svara på dina frågor och vägleda dig att bli mer digital.
 • Passion för livet - anmälan till grupp

  Vill du lära dig mer om hälsa och levnadsvanor, förbättra din livssituation och få bästa möjliga liv hela livet? Nu har du chansen att anmäla dig till grupp i P...

Prenumerera på nyheter

Vill du prenumerera på nyheter från Seniortorget? Fyll i din mejladress och klicka på "OK". Som prenumerant får du ett mejl när en nyhet publiceras. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

När du anmäler dig samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka nyheter från Seniortorget. Läs mer om behandling av din mejladress för denna prenumeration och dina rättigheter på www.umea.se/prenumerationbehandling.

Aktiviteterna som anordnas på Seniortorget hittar du också på alltomvasterbotten.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Hantera prenumeration
 • Kontakt

  Seniortorget

  Kontakta oss

  090-16 65 00 seniortorget@umea.se

  Besöksadress

  Renmarkstorget 15

  Postadress

  903 26 Umeå

  Öppettider:
  Måndag, tisdag, torsdag, fredag, klockan 10.00–15.00
  Onsdag, klockan 11.00–15.00

Sidan publicerades www.umea.se/seniortorget